Vouwgordijnen

Vouwgordijnen geven je huis een chique en nonchalante uitstraling. Kies zelf de stof en creëer de sfeer die het beste past bij jouw interieur.

Kappert Wonen heeft vouwgordijnen van verschillende leveranciers, zoals Sunway, Toppoint en A House of Happiness. Uit een verscheidenheid aan prachtige stoffen, kleuren en structuren kies jij jouw favoriete vouwgordijn. Ook de baleinen zijn naar eigen smaak aan te passen.

We adviseren je graag hoe jij met vouwgordijnen van Kappert Wonen je interieur een boost kan geven. Maak een afspraak in onze showroom voor deskundig advies en om de verschillende mogelijkheden te bekijken.

Niet alleen de keuze en kwaliteit van de raamdecoratie bepalen jouw interieur, ook hoe deze gemaakt en gemonteerd is. Kappert Wonen staat garant voor ervaring en vakmanschap. Wij meten de vouwgordijnen in en zorgen dat ze op maat worden gemaakt. Onze vakmensen regelen de montage en zorgen uiteindelijk dat jouw gordijnen er strak en netjes bijhangen.

Sunway Exposure Store
Onze showroom in Bergentheim is sinds 2021 een Sunway Exposure Store. Het merk Sunway kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en nette afwerking. Een aantrekkelijk A-merk met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een uitgebreide collectie aansprekende stoffen en kleuren.

Maak een afspraak