Gordijnen

Voor warmte en comfort

Gordijnen geven sfeer aan elk interieur. Ze maken een ruimte letterlijk af. Gordijnen en inbetweens zijn niet alleen decoratief, maar ook praktisch. Ze voorkomen inkijk, dempen het geluid en zorgen bovendien voor warmte en comfort.

Kappert Wonen heeft verschillende aansprekende collecties gordijnen en inbetweens van de merken A House of Happiness, Leffring & de Wilde en Toppoint. Kies jouw stijl uit ons aanbod stoffen, kleuren en designs.

In de showroom laten we je op ons gemak de verschillende gordijnen en ophangsystemen zien. Zo nodig helpen we met het maken van de juiste keuze. Twijfel? We komen graag bij je thuis zodat jij vanuit je eigen stoel kunt ervaren welke stijl en kleur jou het meest blij maakt.

Niet alleen de keuze en kwaliteit van de gordijnen bepalen jouw interieur, ook hoe ze gemaakt en gemonteerd zijn. Kappert Wonen staat garant voor ervaring en vakmanschap. Wij meten de gordijnen in en zorgen dat deze op maat worden gemaakt. Onze vakmensen regelen de montage en zorgen uiteindelijk dat jouw nieuwe gordijnen er netjes bijhangen.

Maak een afspraak