Horren

Frisse lucht in je woning is niet alleen gezond, maar tijdens warme dagen ook heel prettig. Wanneer je de deuren en ramen openzet, kunnen vliegen, muggen en andere beestjes vrij naar binnen vliegen. Daar zit je dan weer niet op te wachten. Met raamhorren en hordeuren voorkom je insecten in je huis.

Binnen onze uitgebreide collectie raamhorren en hordeuren van Unilux vind je voor elke vraag een passende oplossing. Zo hebben we vaste hordeuren en -ramen, inklembare horren en rolhorren, die zowel in enkele als dubbele uitvoering verkrijgbaar zijn.

Maak een afspraak in onze showroom om de verschillende horren te bekijken. We denken met je mee en adviseren je graag over de beste oplossing voor jouw huis.

Niet alleen de keuze en kwaliteit van de horren bepalen jouw interieur, ook hoe ze gemaakt en gemonteerd zijn. Kappert Wonen staat garant voor ervaring en vakmanschap. Wij meten de horren in en zorgen dat ze op maat worden gemaakt. Onze vakmensen regelen de montage en plaatsen jouw hordeuren of –ramen strak en netjes.

Maak een afspraak

Unilux Horren