Interieuradvies

Van stylingtip tot 3D ontwerp

Wil je je huis een metamorfose geven, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Bij Kappert Wonen kun je ook terecht voor interieuradvies. Heb je een interieurvraag, zit je verlegen om een paar handige stylingtips of wil je de inrichting en styling van je complete interieur graag uit handen geven? Maak een afspraak met interieuradviseur Tessa!

“Wil je een nieuwe look, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken? Of kun je niet kiezen uit ál die verschillende kleuren en materialen? Laat me je helpen om orde te brengen en keuzes te maken die ook écht bij je passen. Voor een kennismaking nodig ik je graag uit in de showroom in Bergentheim. Neutraal terrein, waardoor ik goed kan aftasten wat voor type je bent. Het interieur moet namelijk allereerst passen bij jou in plaats van bij je woning. Vervolgens kom ik graag bij je thuis om de ruimte te bekijken en sfeer te proeven.

Daarna ga ik aan de slag. Ik maak een plan waarbij ik je help bij het uitzoeken en combineren van vloeren, raambekleding, behang en kleur op de muren. Ook geef ik je zo nodig advies over de indeling. Voor een uitgebreid advies maak ik een 3D ontwerp. Als dit af is, spreken we opnieuw af. Aan de hand van stalen en stoffen bespreken we het voorstel dat ik aan de hand van jouw wensen heb gemaakt voor jouw nieuwe interieur.

Ik houd persoonlijk van een warme en huiselijke sfeer, maar het is niet belangrijk of ik een ontwerp mooi vind. Het gaat om jou. Jij moet je er thuis voelen! Ik houd er wel van om een beetje uitdaging te zoeken in kleur. Dat resulteert vaak in blije mensen die we hebben kunnen verrassen met een interieur dat ze zelf niet zouden bedenken, maar toch helemaal bij hen past.”

Stel je vraag of maak gelijk een afspraak