Rolgordijnen

Door de eenvoud is een rolgordijn voor elk interieur geschikt. Je bepaalt zelf de hoeveelheid licht en de hoeveelheid privacy. Kies voor een variant met transparantie of juist verduisterend.

Met hun grote diversiteit in stoffen, kleuren en structuren passen rolgordijnen goed bij de moderne woontrends. Naast rolgordijnen voor gewone ramen zijn er ook speciale oplossingen voor dakramen.

Het team van Kappert Wonen denkt graag met je mee. Maak een afspraak in de showroom om de collectie van Sunway te bekijken en een juiste keuze te maken voor jouw interieur.

Niet alleen de keuze en kwaliteit van de raamdecoratie bepalen jouw interieur, ook hoe deze gemaakt en gemonteerd is. Kappert Wonen staat garant voor ervaring en vakmanschap. Wij meten de gordijnen in en zorgen dat ze op maat worden gemaakt. Onze vakmensen regelen de montage en zorgen uiteindelijk dat jouw ramen er strak bij staan.

Sunway Exposure Store
Onze showroom in Bergentheim is sinds 2021 een Sunway Exposure Store. Het merk Sunway kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en nette afwerking. Een aantrekkelijk A-merk met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een uitgebreide collectie aansprekende stoffen en kleuren.

Maak een afspraak