PVC

PVC is tegenwoordig de meest verkochte vloer en niet meer weg te denken uit onze collectie. Een PVC vloer is om diverse redenen populair. Het is geluiddempend en gemakkelijk in onderhoud en daarnaast duurzaam en slijtvast. Ook is een PVC vloer de beste optie wanneer je kiest voor vloerverwarming.

Hou je van landelijk, modern, industrieel of klassiek? Ga voor een PVC vloer met de uitstraling van een houten vloer of juist voor een stoere betonlook. De kunststof vloer is er in allerlei aansprekende kleuren en verkrijgbaar in zowel tegels als planken. Wil jij de bekende visgraat of een vloer met band en bies? De PVC vloeren van M-Flor, Moduleo, Bodiax en Viva zijn kwalitatief goed en de mogelijkheden zijn eindeloos. We helpen je graag in onze showroom bij het maken van de juiste keuze.

Niet alleen de kwaliteit van de vloer bepaalt jouw interieur, ook hoe deze gelegd is. Daarom komen wij altijd zelf inmeten en jouw PVC vloer leggen. Kappert Wonen staat voor ervaring en vakmanschap. Dat zie je terug in het eindresultaat! 

Als het mogelijk is, dan wordt PVC geplakt. Wanneer dit niet kan of mag, of wanneer je de vloer weer mee wilt nemen, dan kun je ook kiezen voor Klik PVC.

Maak een afspraak