Over ons

Familiebedrijf met tijd voor de klant

Kappert Wonen is opgericht door Johan Kappert. De ondernemer is sinds 1991 werkzaam in het vak en heeft sinds 2006 zijn eigen bedrijf in Bergentheim. Mensen uit de gemeente Hardenberg en omgeving weten de woonwinkel aan de kanaal te vinden. In 2013 startte Johan met de showroom, die inmiddels al twee keer is uitgebreid.

Tegenwoordig zitten ook dochter Tessa en zoon Ramon in de zaak. Tessa is het gezicht van de showroom en daarnaast opgeleid tot interieuradviseur. Ramon is nog lerende en combineert zijn opleiding in de retail met de dagelijkse praktijk van stofferen en monteren.

Persoonlijk, eerlijk, meedenkend en betrouwbaar kenmerken het familiebedrijf dat de laatste jaren behoorlijk is gegroeid. Zo is er geïnvesteerd in de Sunway Exposure Store, in nieuwe vervoersmiddelen en in kennis om elke klant het beste advies te kunnen geven.

“Wil je gebruik maken van onze deskundigheid? We willen je vragen een afspraak te maken voor een bezoek aan onze winkel. Dat doen we niet voor niets. Op deze manier kunnen we alle tijd nemen voor elke klant. Tot ziens in onze vernieuwde showroom!”

Maak een afspraak