Plissés en Duettes

Het grote voordeel van plissé en Duette gordijnen is dat je deze gordijnen vrijwel overal kunt gebruiken. Zelfs voor lichtkoepels, lichtstraten en serredaken is er een passende plissé-oplossing.

Plissés zijn zowel verkrijgbaar in transparante als verduisterende stoffen. Kappert Wonen heeft een uitgebreide collectie van het merk Sunway met verschillende aantrekkelijke kleuren, stoffen en dessins. Een Duettes is een plissé gordijn dat bestaat uit twee lagen stof en is daardoor warmte- en geluidsisolerend.

Onze uitgebreide collectie kent verschillende formaten, bedieningen en ophangmogelijkheden. Maak een afspraak in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken.

Niet alleen de keuze en kwaliteit van de raamdecoratie bepalen jouw interieur, ook hoe deze gemaakt en gemonteerd is. Kappert Wonen staat garant voor ervaring en vakmanschap. Wij meten de plisségordijnen in en zorgen dat ze op maat worden gemaakt. Onze vakmensen regelen de montage en zorgen uiteindelijk dat jouw ramen er strak bij staan.

Sunway Exposure Store
Onze showroom in Bergentheim is sinds 2021 een Sunway Exposure Store. Het merk Sunway kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en nette afwerking. Een aantrekkelijk A-merk met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een uitgebreide collectie aansprekende stoffen en kleuren.

Maak een afspraak