Horizontale Jaloezieën

De horizontale jaloezieën van Sunway bieden de perfecte combinatie van sfeer en functionaliteit. Je kunt gemakkelijk de inval van het licht bepalen en kiest zelf hoeveel privacy je wilt.

Horizontale jaloezieën zijn er in verschillende breedtes, kleuren en materialen. De stijlvolle houten jaloezieën kom je in veel woonkamers tegen. Door de natuurlijke uitstraling passen ze in elk interieur.

Wist je dat er allerlei varianten zijn, zoals Top Down & Bottom-up of Duoview. Kom naar onze showroom om de mogelijkheden te bekijken en laat je inspireren en adviseren wat voor jouw woning het meest geschikt is.

Niet alleen de keuze en kwaliteit van de raamdecoratie bepalen jouw interieur, ook hoe deze gemaakt en gemonteerd is. Kappert Wonen staat garant voor ervaring en vakmanschap. Wij meten de raamdecoratie in en zorgen dat deze op maat wordt gemaakt. Onze vakmensen regelen de montage en zorgen uiteindelijk dat jouw jaloezieën er strak bijhangen.

Sunway Exposure Store
Onze showroom in Bergentheim is sinds 2021 een Sunway Exposure Store. Het merk Sunway kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en nette afwerking. Een aantrekkelijk A-merk met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een uitgebreide collectie aansprekende stoffen en kleuren.

Maak een afspraak