Kappert

Snel meer info?
Bel. 06 46 751 019

Kappert

U brengt het grootste deel van uw leven door in uw woning. Logisch dus dat u zich thuis op uw gemak wilt voelen. Op en top vertrouwd in uw eigen, persoonlijke sfeer.

Met Kappert Wonen brengt u de sfeer in huis die u voor ogen heeft. Daar hoeft u geen drukke  woonboulevards en warenhuizen voor langs. We komen op afspraak bij u thuis om in uw eigen omgeving uw wensen en idee├źn met u te bespreken. Om u een goede indruk te geven van de vele mogelijkheden, nemen we bij onze eerste afspraak materiaalstalen voor u mee.

Kappert Wonen heeft een uitgebreid programma van harde vloeren, tapijt, karpetten, gordijnen, raamdecoraties en zonweringen. We nemen rustig de tijd om de eigenschappen, de uitstraling en de kosten van de verschillende mogelijkheden met u door te nemen. Op basis hiervan maakt u uw voorlopige keuze. Natuurlijk helpen we u met deskundige  adviezen.   

Bij de volgende afspraak brengt u een bezoek aan onze showroom. Hier staan alle producten opgesteld: u kunt de kleuren, designs en kwaliteiten nog eens op uw gemak vergelijken en uw definitieve keuze maken.

Als uw keuze vaststaat stellen wij een complete en duidelijke offerte op. Na de ondertekening bestellen we uw materialen en kunnen we bij u thuis aan de slag!         

Vloeren

Tapijt PVC-vloeren Laminaat Vynil

Raambekleding

Raamdecoratie Gordijnen Horren Raambekleding
Home   |   Sitemap   |   Contact